Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Altafulla se suma a la “Setmana de la Igualtat: Dones i esport 2018”

L’activitat “Posa’t al dia, vine a entrenar com els teus fills!!!”anirà a càrrec del Club Bàsquet Altafulla al pavelló els dies 6 i 7 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del Club Bàsquet Altafulla. FOTO: Jean Segovia

Imatge del Club Bàsquet Altafulla. FOTO: Jean Segovia

“La Setmana de la Igualtat: Dones i Esport”, que arriba ja a la seva 10a edició, està emmarcada dins dels actes de commemoració del “Dia Internacional de la dona”, el 8 de març, amb un ampli ventall d’activitats promogudes conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb la col·laboració i implicació de diferents institucions i entitats de la comarca.

Estan dirigides especialment a fomentar la pràctica continuada de l’esport en el col·lectiu de les dones, introduir noves modalitats esportives i donar a conèixer referents esportius de la nostra comarca, tot intentant arribar al major nombre de perfils possibles del col·lectiu de dones, però també obertes a acompanyants i a infants, potenciant així també l’esport en família.

En el cas d’Altafulla, és el Club Bàsquet Altafulla, amb la col·laboració de les regidories d’Esport i Polítiques de Gènere de l’Ajuntament, qui s’encarrega d’organitzar l’activitat “Posa’t al dia, vine a entrenar com els teus fills!!!”.

Aquesta activitat està organitzada en dues jornades diferenciades: la que tindrà lloc el 6 de març, de 19:30h a 20:30h al pavelló municipal, amb el títol “Viu un entrenament de Preparació Física com el dels teus fills”.

Consistirà en un entrenament de preparació física obert a mares, dones, joves i nenes de totes les edats que vulguin conèixer com és un entrenament físic d’un equip que competeix; i per una altra banda, la que se celebrarà l’endemà 7 de març, de 18 a 19h al mateix pavelló d’Altafulla, amb el títol “Viu un entrenament com el dels teus fills”, i que es basarà en una sessió de bàsquet obert a mares, dones, joves i nenes de totes les edats que vulguin conèixer com és un entrenament normal d’un equip que competeix.

La inscripció es podrà gestionar directament al Club Bàsquet Altafulla. Una vegada efectuada la inscripció, la persona sol·licitant rebrà un correu electrònic de confirmació. La data límit d’inscripció de les activitats amb inscripció prèvia és el dimecres 28 de febrer. Les activitats i els tallers són totalment gratuïts.

Podreu trobar també tota la informació, el cartell i el díptic de tots els municipis participants a http://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programa-de-dones-iesport/setmana-de-la-igualtat-dones-i-esport/

Temas

Comentarios

Lea También