Alumnes d'Altafulla, premiats al Mobile World Capital Barcelona

Son l'Alejandro Campayo, Adaia Cruz, Eva Ferré, Laura Cervera i Pau Bladé.

29 junio 2017 12:11 | Actualizado a 29 junio 2017 12:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els alumnes Alejandro Campayo, Adaia Cruz, Eva Ferré, Laura Cervera i Pau Bladé, de 4t d’ESO de l’Institut d’Altafulla, han estat premiats, en la modalitat d’ “Inclusió, equitat i educació sostenible”, i en la categoria “App Education” del programa mSchools per l’app Ka’ike.

Aquesta aplicació parteix de l’objectiu de conscienciar als més joves sobre els problemes que hi ha al món amb la finalitat d’assolir un planeta més just i sostenible. A partir d’un mapa, apareixen diferents jocs associats a la manera de resoldre les problemàtiques més destacades de cada continent com ara la criminalitat a Amèrica Llatina, el desgel als pols o la desforestació a l’Amazones.

El programa mSchools és una iniciativa de mEducation que impulsa Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA. mSchools ajuda a alumnes i docents a integrar les tecnologies mòbils a l’aula, el qual permet obrir noves vies d’ensenyament i aprenentatge que milloren el rendiment i l’ocupabilitat.

L’Institut d’Altafulla fa quatre anys que hi participa amb els alumnes d’Informàtica de 4t d’ESO, i des de l’any passat també amb els estudiants de tecnologia de 3r d’ESO. 

Comentarios
Multimedia Diari