Alumnes de Camp Joliu guanyen un concurs sobre hàbits saludables

Les estudiants, de tecer d'ESO, van fer un vídeo amb consells per una nutrició equilibrada. El treball va merèixer el primer premi

19 mayo 2017 15:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Alumnes de 3r d’ESO de Camp Joliu de L’Arboç han guanyat el concurs Nutrivideo que organitza la Universitat de Navarra per tal d’afavorir hàbits de vida saludables.

Les guardonades han estat la Júlia Girona (Banyeres del Penedès), l’Amanda Pumarola (Calafell), la Gemma Farreny (Torredembarra) i l’Anna Sardà (Sant Pere de Ribes) que van presentar el vídeo La fada de la nutrició.

Al treball una fada donava consells per evitar el sedentarisme i el menjar processat. És un vídeo original que ha obtingut un altíssim nombre de visualitzacions a youtube.

Nutrivideo està adreçat a joves d’entre 13 i 18 anys organitzats en equips de 4 persones i un tutor que en aquest cas ha estat l’Elena Espinosa, professora de biologia i directora de Camp Joliu.

El vídeo havia de durar un màxim de 3 minuts i tenir un guió basat en l’alimentació equilibrada o la prevenció de transtorns alimentaris. En total, en aquest concurs hi han participat 4.000 alumnes de tot l’Estat Espanyol que han presentat més de 800 vídeos.

Comentarios
Multimedia Diari