Apareix en bon estat de salut la filla desapareguda de l'humorista Jaime Borromeo

La menor, de 14 anys, va marxar cap a l'institut de Roda de Berà divendres al matí, però ja no va aparèixer. La mare va presentar denúncia a última hora de la tarda. "Aquest matí a tornat a casa", ha explicat el seu pare al seu compte de Facebook

19 mayo 2017 15:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ha sigut el mateix pare, l'humorista Jaime Borromeo, que aquest matí de dissabte ha donat la bona notícia. La seva filla Iria, de 14 anys, ha aparegut a casa seva després de quasi 24 hores sense saber-ne res. Ahir a la tarda, la seva mare va baixar fins a la comisaria de la Policia Local de Roda de Berà per denunciar l'absència.

Va sortir al matí de casa per anar a l'institut de Roda de Berà però no va arribar a classe i ningú en sabia res. Després de buscar-la durant les primeres hores, la seva mare va baixar a Roda a posar la denúncia (el seu pare estava fora per feina). Ràpidament, la Policia Local de la localitat del Tarragonès va passar la informació i una fotografia d'aquesta menor, que viu a Bonastre (Baix Penedès) als Mossos d'Esquadra i a la Guàrdia Civil. També a les policies locals dels voltants.

Aquest matí, Iria ha tornat a casa, una finca rústica al terme municipal de Bonastre. El seu pare ha explicat que ella es troba bé i que volia agrair les mostres de suport i de recerca d'aquestes últimes 24 hores. Al mateix dissabte es va anular la denúncia.

Un vídeo

La desaparició d'Iria va quedar registrada a les xarxes socials, segons han confirmat fonts policials al Diari. La noia i un grup d'amics de l'institut van ser localitzats per la Policia Local de Roda fa uns dies. Havien pujat a un edifici a mig construir i abandonat. S'estaven fent selfies i observant les vistes privilegiades del mar. Els agents els van ordenar que baixessin d'aquest edifici pel risc que corrien. També van cridar als pares, als qui van exposar els fets. Iria va explicar a les xarxes la seva versió d'aquesta trapelleria i també que marxaria de casa.

Divendres passat va complir la seva promesa de camí a l'institut. Ahir, per sort, va tornar a casa amb bon estat de salut.

 

Comentarios
Multimedia Diari