Aquopolis Costa Daurada obre la temporada a La Pineda

La data és aquest divendres 17 de maig

14 mayo 2019 12:40 | Actualizado a 13 junio 2019 11:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El pròxim dia 17 de maig, Aquopolis Costa Daurada obre les seves portes, oferint com cada any diversió, aventura, adrenalina i tranquil·litat.

El parc ofereix 10 hectàrees de superfície amb zones per a totes les edats amb tematització hawaiana, 4 piscines, més de 20 atraccions, un gran Spa exterior de 450m2 per a relaxar-se amb cascades, jacuzzis i una platja amb sorra natural, justament al costat de zones VIP i Chill Out, que com a novetat aquest any la reserva es podrà fer a través de la pàgina web.

També tenim una novetat per aquelles persones que volen una estança més exclusiva: Les Cabanes Premium. Aquestes cabanes estan equipades amb tumbones, menjador, zones de sofàs, WIFI, TV, caixa de seguretat, minibar i també inclou el Speedy Pass i begudes.

Una altra novetat d’aquesta temporada es el braçalet All Inclusive. Amb aquest braçalet es podran consumir els fantàstics menús presents en diferents punts de restauració del parc.

Aquest any hem ampliat descomptes familiars fins al 20% per a famílies numeroses i monoparentals.

Aquopolis Costa Daurada, tindrà un calendari d’estiu ple d’esdeveniments i activitats complementàries. Podran informar-se d’aquestes activitats i esdeveniments a la nostra pàgina web: la nostra pàgina web: www.costa-dorada.aquopolis.es, la nostra pàgina de Facebook: Aquopolis Costa Dorada i al nostre Instagram: @aquopolislapinedaoficial.

A part del parc aquàtic,  els assistents podran accedir a la presentació diària de dofins i lleons marins en l’únic delfinari de la Costa Daurada. També oferim la possibilitat de realitzar una trobada exclusiva amb dofins per a interactuar amb ells en grups reduïts de persones. Una experiència inoblidable i exclusiva.

Al finalitzar el dia, quan el parc tanca les seves portes, també els visitants disposen als mesos de juliol i agost la Night Zone: Un espai amb entrada gratuïta que disposa de mini golf, colxonetes, karts... i on les famílies poden refrescar-se de les nits més caloroses de l’estiu.

Comentarios
Multimedia Diari