Más de Costa

Arrenca la Ruta de la Tapa de Miami Platja amb 30 propostes gastronòmiques

La iniciativa, que permet potenciar el sector de la restauració local, tindrà lloc del 3 al 19 de maig. Aquesta és la setena edició.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Mont-roig del Camp

FOTO: Aj. Mont-roig del Camp

La setena Ruta de la Tapa de Miami Platja comença aquest divendres amb la participació d’una trentena d’establiments de restauració. Fusió cambodjana, Porc-au-vent, Deja-vu, Rolling paella, Nueva e-tapa o Me la quitan de las manos, són alguns dels noms que els restauradors han posat a les seves propostes gastronòmiques, que es podran degustar del 3 al 19 de maig.

La iniciativa, organitzada per l’Associació d’Hosteleria de Miami Platja amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, es consolida com una proposta que permet gaudir de tapes de gran nivell, qualitat i quantitat.

FOTO: Ajuntament de Mont-roig

A més, serveix per donar a conèixer l’àmplia oferta gastronòmica de Miami Platja, convidar a entrar a nous establiments i descobrir noves
cuines, així com dinamitzar el sector de la restauració local.

El centre Polivalent de Miami Platja, ha acollit aquest dijous l’acte de presentació de la Ruta, que ha comptat amb la participació de tots els establiments participants, que han donat a conèixer les seves propostes a la resta de restauradors.

La setena edició de la Ruta de la Tapa manté els preus dels anys anteriors (per 2,5 euros tapa + quinto o copa de vi). A més, continua oferint l’opció de participar a diversos sortejos per aquells que completin un mínim de 10 establiments de la ruta i segellin les butlletes.

La Ruta de la Tapa de Miami Platja permet potenciar el turisme gastronòmic, en un calendari local que compta amb altres iniciatives com les Jornades Gastronòmiques del Calçot, de la Cuina de l’Arròs de tardor o les ja consolidades Jornades del Pop.

Temas

Comentarios

Lea También