Arrenca la novena edició de La Mar de Tapes de Cambrils

La ruta compta enguany amb 27 establiments

20 junio 2021 13:00 | Actualizado a 20 junio 2021 14:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la novena edició de la Mar de Tapes de Cambrils, amb l’objectiu de posicionar-se com una de les millors rutes del territori amb una aposta pels productes de locals i de Km0 de la terra i del mar. La cita gastronòmica, que va començar divendres i durarà fins diumenge 27 de juny, està organitzada pel Patronat de Turisme de Cambrils i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i està patrocinada, com cada any, per Estrella Damm.

En aquesta edició hi participen un total de 27 establiments cambrilencs. Hi ha 25 bars-restaurant que ofereixen una tapa elaborada acompanyada de cervesa Estrella Damm (canya o quinto) per 4 euros, i 2 restaurants que serveixen un menú de tapes amb un mínim de 8 plats/degustacions, postres i cervesa.

Aquesta edició dona cabuda a un ampli ventall de propostes culinàries de qualitat de peix i de productes agrícoles per a tots els gustos. Destaquen els tàrtars variats, hamburgueses i frankfurts i propostes originals com un brioix de mar.

L’objectiu de la ruta La Mar de Tapes és donar a conèixer els establiments adherits i difondre la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica cambrilenca.

Comentarios
Multimedia Diari