Baiget assegura que Convergència i ERC treballen per arribar a un acord sobre el CRT de Vila-seca i Salou

El conseller d'Empresa i Coneixement afirma que es tracta d´una oportunitat que no es pot perdre en benefici de l'economia del territori

19 mayo 2017 19:50 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El projecte BCN World que avui es diu Centre Recreatiu Turístic (CRT) ha anat canviant en el temps i on abans el joc tenia un pes rellevant en l’actualitat s’ha convertit en un ‘’element no essencial del projecte’’, segons Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement. En una entrevista a ‘L’Oracle’ de Catalunya Ràdio, Baiget , però, ha recordat que el projecte va començar amb un ‘’desencontre’’ entre Convergència i ERC i que aquesta discrepància encara es manté. Per el conseller la responsabilitat del Govern és treballar per aconseguir ‘’arribar a un acord’’ entre aquests dos partits perquè es tracta d’una oportunitat ‘’que no es pot deixar passar’’ en benefici de l’economia del territori.

El conseller ha assegurat que en aquests moments s’està treballant per arribar aquest consens en el sí del Govern però ha advertit que ara per ara no hi ha ‘’garanties’’ per poder tancar-se un acord per tirar endavant en el projecte. 

Baiget, que ha fet aquestes declaracions en el programa ‘L’Oracle’ de Catalunya Ràdio, ha afegit que la responsabilitat del Govern es avançar en aquest consens en benefici de l’economia del territori del Camp de Tarragona. 

El titular de la cartera d’Empresa i Coneixement ha assegurat que en aquest procés de ‘’modulació’’ que ha registrat aquest projecte, que fins i tot ha suposat el canvi de nom passant de dir-se BCN-World a Centre Recreatiu Turístic (CRT), el joc ha passat de tenir un pes rellevant en el projecte a ser en l’actualitat ‘’un element no essencial del projecte’’.

En relació amb els pressupostos que el Govern vol aprovar abans de l’estiu, Baiget ha assegurat que l’estabilitat parlamentària està garantida i que finalment hi haurà un acord entre el grup parlamentari de Junt pel Sí i la CUP.

Comentarios
Multimedia Diari