Baix a Mar tindrà recollida porta a porta d'escombraries a partir del 23 de novembre

Amb l'entrada d'aquests 610 habitatges del barri marítim, un terç de Torredembarra ja utilitza aquest sistema de recollida

02 noviembre 2021 19:50 | Actualizado a 05 noviembre 2021 13:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria de Sostenibilitat va iniciar el dimecres, 3 de novembre, la campanya informativa sobre la recollida porta a porta de residus domèstics que s’implantarà al barri de Baix a Mar a partir del dia 23 d’aquest mes.

Monitors i monitores de l’entitat Ecologistes en Acció de Tarragona i Terres de l’Ebre visitaran els habitatges del barri per informar el veïnat sobre el nou sistema de recollida d’escombraries i lliurar el material (cubells, bosses per a brossa orgànica i fullet informatiu, entre d'altres).

També s’informarà el veïnat i se’ls hi lliurarà el material a Cal Bofill, de dimarts a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h. Els dissabtes 6 i 13  de novembre, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, s'instal·laran punts informatius a peu de carrer per facilitar la difusió de la informació i materials.

Cal recordar que els cubells que es lliuren per al porta porta són per a ús individual dels habitatges ja que van xipats, la qual cosa permet associar a cada habitatge el nivell de reciclatge que es realitza i poder bonificar les persones que més reciclin. La implantació del nou sistema de recollida comportarà la retirada de les bateries de contenidors al carrer, tot i que per a emergències es podran emprar els existents en zones properes, on no està implantat aquest sistema de recollida, o les bateries centrals de l'aparcament de Mañé i Flaquer.
 
El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, ha explicat que Baix a Mar compta amb uns 610 habitatges que en aquesta època de l’any estan ocupats en un 50 % i, per aquest motiu, es farà una campanya informativa de reforç durant Setmana Santa o a l’estiu mateix. Amb la implantació de la recollida d’escombraries porta a porta, Baix a Mar se suma a altres barris que ja disposen d’aquest sistema com són el Nucli antic, Sant Jordi, Babilònia i Clarà la qual cosa representa quasi el 30% dels habitatges de Torredembarra amb aquest servei.
 
La Regidoria de Sostenibilitat compta amb la col·laboració de l’empresa de recollida d’escombraries, Nordvert, per a la realització de la campanya amb la cessió temporal d’un vehicle elèctric.

Comentarios
Multimedia Diari