Berri Txarrak, cap de cartell del Festiuet 2019

La 3a edició del jove festival completa un cartell de luxe on es mescla el rock, el pop/mestissatge en català i la música urbana

19 marzo 2019 11:50 | Actualizado a 19 marzo 2019 11:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Festiuet va presentar ahir la totalitat del seu cartell més ambiciós, amb el qual es vol posicionar com un dels millors festivals de música alternativa de Catalunya. Aquest salt qualitatiu en el cartell envers altres edicions és un dels grans atractius juntament amb el seu nou emplaçament: la platja, concretament a la de Coma-ruga.

Berri Txarrak, Zoo, Els Catarres, Boikot i Buhos són els grups caps del cartell de l’edició d’enguany del Festiuet. Tindrà lloc el 9 i 10 d’agost a la platja vendrellenca de Coma-ruga.

Al cartell, amb 20 artistes, hi destaquen alguns dels grups més en forma del panorama alternatiu: Berri Txarrak (Navarra), Desakato (Astúries) i Boikot (Madrid) seran els representants del rock estatal, mentre que Zoo, Els Catarres, Buhos, Auxili, Ebri Knight, Koers, Xeic! o Bemba Saoco posaran l’accent català al festival. Lágrimas de Sangre, Mafalda, Lildami, Sr. Wilson, La Otra, Tribade, La Desbandada ocupen la parcel·la d’una música urbana cada cop més potent encapçalada pel rap. Tancaran ambdues nits dos dels discjòqueis més destacats de Catalunya: Dj Monka i Lo Puto Cat.

El municipi del Vendrell dotarà al festival d’un ambient únic i molt diferent del que ofereixen els altres festivals d’estiu a Catalunya. Un altre avantatge de la nova situació serà l’accessibilitat, ja que estarà situat només a 5 minuts caminant de l’estació de tren de Sant Vicenç de Calders.

Així, doncs, l’organització ja ha revelat dues de les moltes sorpreses que amaga el Festiuet 2019: el lloc i el cartell. Una edició que, tenint en compte el nou entorn, promet ser ben especial. 

Ja es poden comprar els abonaments de 38 euros per al Festiuet 2019 a través de la seva pàgina web (www.festiuet.cat). Els abonaments d’acampada aniran per separat i es posaran a la venda més endavant.

Comentarios
Multimedia Diari