Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Best Hotels col·labora amb Càritas Interparroquial de Salou

La cadena hotelera ha donat a l'entitat mil litres de llet, 500 kilos d'arròs i 600 de llegums, a més de fer una important aportació econòmica

Diari de Tarragona

Whatsapp
David Batalla i Ramon Vernet, president i conseller delegat de Best Hotels, amb Esteve Tomàs, Director de Càritas de Salou i mossèn Santiago Soro. FOTO: Best Hotels

David Batalla i Ramon Vernet, president i conseller delegat de Best Hotels, amb Esteve Tomàs, Director de Càritas de Salou i mossèn Santiago Soro. FOTO: Best Hotels

Per segon any consecutiu, la cadena hotelera Best Hotels, que actualment gestiona 13 hotels a la Costa Daurada, ha fet una important donació a Càritas Interparroquial de Salou, entitat d'acció caritativa i social. Aquesta col·laboració ha consistit en el lliurament de 1.000 litres de llet, 500 kg d'arròs i 600 kg de llegums, així com una important aportació econòmica.

"Des Best Hotels seguim apostant pel territori i per la nostra gent. Així, un any més, volem cooperar amb Càritas Interparroquial de Salou en la important tasca que desenvolupa aquesta entitat, de suport a les persones desfavorides i de millora de les seves condicions de vida", afirma Ramon Vernet, conseller delegat de Best Hotels.

Càritas Interparroquial de Salou ha distingit a la companyia hotelera amb el reconeixement "Som una empresa amb cor", per les accions solidàries que dins la seva política d'empresa, realitzen cap a la seva entitat.

Aquesta col·laboració s'inclou dins el projecte de Càritas, "Empreses amb Cor", que té com a finalitat implicar els agents econòmics en el desenvolupament del benestar social, oferint des de Càritas a les empreses, la possibilitat de participar en un projecte compromès i obrir camins de cooperació per millorar les condicions dels més desafavorits i així posar a les persones necessitades al centre de les seves accions, promovent amb sinergies la solidaritat, la justícia social, el respecte i la igualtat.

Temas

Comentarios

Lea También