Best Hotels col·labora amb Càritas de Salou

La cadena hotelera ha donat 4.000 litres d’oli i llet a l’entitat, així com ha fet una important aportació econòmica.

04 diciembre 2017 09:39 | Actualizado a 04 diciembre 2017 09:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest divendres, 1 de desembre, la cadena hotelera Best Hotels, que actualment gestiona 32 establiments entre Espanya i Andorra, ha fet una important donació a Càritas Interparroquial de Salou, entitat d’acció caritativa i social.

Aquesta col·laboració ha consistit en el lliurament de 2.000 litres d’oli, 2.000 litres de llet, així com una aportació econòmica.

“Des de Best Hotels seguim apostant pel territori i per la nostra gent. És per aquesta raó que hem decidit cooperar amb Càritas Interparroquial de Salou i posar el nostre granet de sorra en la important tasca de suport i promoció social a diversos grups en situació de precarietat i/o exclusió social que desenvolupa aquesta entitat”, afirma Ramon Vernet, Conseller Delegat de Best Hotels.

Best Hotels

Best Hotels és una important cadena hotelera espanyola que comença la seva activitat al sector hoteler l'any 1994. Actualment la companyia gestiona 32 hotels, la majoria de 4 estrelles, repartits per la geografia espanyola i Andorra.

Concretament, Best Hotels està present a la Costa Daurada (13 hotels entre Salou i Cambrils), a la Costa del Sol (3 a Benalmádena), a la Costa Tropical (1 a Almuñécar), a la Costa d'Almeria (4 a Mojácar i 2 a Roquetas de Mar), a Barcelona (4), a Mallorca (1), a Tenerife (3 a Costa Adeje, Puerto de la Cruz i Platja de las Américas) i a Andorra (1).

Comentarios
Multimedia Diari