Bicicletada popular aquest diumenge a Torredembarra

Les inscripcions es poden realitzar en diversos punts de la ciutat fins a finals de setmana. Es preveuen uns 500 participants.

24 mayo 2017 10:05 | Actualizado a 24 mayo 2017 10:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria d’Esport de Torredembarra, amb la col·laboració de la Unió Ciclista Torredembarra (UCT), organitza aquest diumenge la Pedalada Popular. Tots els inscrits aquests dies i els que encara s'hi poden apuntar hauran d'anar a la zona esportiva municipal a partir de les 9 del matí.

La sortida està programada per una hora després, a les 10, i es preveu que la pedalada popular acabi en un parell d'hores, cap al migdia. L'arribada també és a la zona esportiva municipal.

La pedalada d'aquest diumenge té un recorregut de 17,5 quilòmetres i recorrerà un circuit que passarà pels voltants del municipi. Els organitzadors calcules que hi haurà més de 500 participants i el ritme de les inscripcions va a bon ritme. 

Les inscripcions es poden realitzar: al Pavelló Municipal Sant Jordi, a la Biblioteca Municipal, a la seu de la Regidoria de Turisme (La Casona), i als comerços Top Bikes, Ciclos Ibañez i Sports Valls. Les inscripcions són obertes a tot el públic, tot i que des de l’organització es recomana que l’edat mínima de participació sigui de 8 anys ja que es tracta d’un recorregut de més de 17 quilòmetres.

Comentarios
Multimedia Diari