Braçalets de la Policia Local de Mont-roig pels nens amb autisme

Els hi regalarà braçalets amb l’escut i el missatge “Pels Valents”, de tal manera que, quan surtin al carrer, els puguin ajudar a conscienciar a tota la població sobre el fet que els nens i nenes també estan lluitant contra el coronavirus i qualsevol altra malaltia

02 abril 2020 15:30 | Actualizado a 06 abril 2020 11:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’any 2007 l’Assemblea General de les Nacions Unides va instaurar el 2 d’abril com el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, amb l’objectiu de posar de manifest la necessitat de contribuir a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones, de promoure la seva inclusió en tots els àmbits de la societat, així com de visibilitzar les seves capacitats, prioritats i necessitats específiques.

Precisament degut a aquestes circumstàncies, els nens i nenes amb TEA, aquests dies de confinament tenen un permís especial per poder sortir al carrer acompanyats d’un adult.

Per aquest motiu, la Policia Local de Mont-roig del Camp els hi demana que els ajudin a transmetre un missatge de valentia i coratge a la resta de la població.

És per això que regalarà a tots aquests infants uns braçalets amb l’escut del cos policial i el missatge “Pels Valents”, que fa uns mesos es van elaborar per recollir fons per la lluita contra el càncer infantil.

La Policia els demana, que els ajudin a explicar a tota la població que malgrat qualsevol malaltia, els nens i nenes també estan lluitant cada dia, amb el millor dels seus somriures, per tirar endavant i sortir d’aquesta situació. És doncs, un gest d’agraïment a tots els infants.

Comentarios
Multimedia Diari