Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Braçalets de la Policia Local de Mont-roig pels nens amb autisme

Els hi regalarà braçalets amb l’escut i el missatge “Pels Valents”, de tal manera que, quan surtin al carrer, els puguin ajudar a conscienciar a tota la població sobre el fet que els nens i nenes també estan lluitant contra el coronavirus i qualsevol altra malaltia

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. de Mont-roig

FOTO: Aj. de Mont-roig

L’any 2007 l’Assemblea General de les Nacions Unides va instaurar el 2 d’abril com el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, amb l’objectiu de posar de manifest la necessitat de contribuir a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones, de promoure la seva inclusió en tots els àmbits de la societat, així com de visibilitzar les seves capacitats, prioritats i necessitats específiques.

Precisament degut a aquestes circumstàncies, els nens i nenes amb TEA, aquests dies de confinament tenen un permís especial per poder sortir al carrer acompanyats d’un adult.

Per aquest motiu, la Policia Local de Mont-roig del Camp els hi demana que els ajudin a transmetre un missatge de valentia i coratge a la resta de la població.

És per això que regalarà a tots aquests infants uns braçalets amb l’escut del cos policial i el missatge “Pels Valents”, que fa uns mesos es van elaborar per recollir fons per la lluita contra el càncer infantil.

La Policia els demana, que els ajudin a explicar a tota la població que malgrat qualsevol malaltia, els nens i nenes també estan lluitant cada dia, amb el millor dels seus somriures, per tirar endavant i sortir d’aquesta situació. És doncs, un gest d’agraïment a tots els infants.

Temas

Comentarios

Lea También