Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CCOO censura la vaga convocada per UGT a PortAventura

El sindicat demana que torni la "unitat d'acció" i demana a la UGT que "reflexioni i rectifiqui la seva actitud"

ACN

Whatsapp
El secretari general de la UGT Comarques de Tarragona, Jordi Salvador, i el secretari general de la Secció Sindical de la UGT a PortAventura, Paco López. Foto: ACN

El secretari general de la UGT Comarques de Tarragona, Jordi Salvador, i el secretari general de la Secció Sindical de la UGT a PortAventura, Paco López. Foto: ACN

La federació de serveis a la ciutadania de CCOO ha volgut mostrat la seva defensa del conveni laboral a PortAventura -signat per la majoria del comitè d'empresa el passat 22 de maig- i ha censurat la vaga convocada per la UGT. "La minoritària i insignificant participació en la jornada de vaga d'aquest dissabte convocada per UGT demostra que els treballadors han entès que l'actual conveni és el millor que es podia signar en el context soci econòmic actual i que és un fre a la destrucció d'ocupació estable i les subcontractacions, així com una millora i un avenç en les seves condicions econòmiques i laborals", han assegurat de de CCOO, que demanen a la UGT que "reflexioni i rectifiqui la seva actitud".

"Des de CCOO considerem que la unitat d'acció entre sindicats de classe és un bé necessari i per això fem una crida a la Unió General de Treballadors perquè reflexioni i rectifiqui la seva actitud", han insistit des del sindicat liderat per Joan Carles Gallego. "Cal que cerquem els espais necessaris per treballar de manera conjunta en les mesures complementàries al conveni col·lectiu, que puguin millorar les condicions de treball, per aconseguir que, després de 20 anys, el conveni de PortAventura sigui un referent a la Costa Daurada", han conclòs des de CCOO.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También