CCOO dubta que Hard Rock Entertainment creï més de 2.000 llocs treball en cinc anys

El sindicat qüestiona la "sostenibilitat" ambiental del projecte i demana que es reverteixi la rebaixa fiscal sobre el joc

 

13 julio 2017 16:22 | Actualizado a 20 julio 2017 08:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El sindicat CCOO dubta que Hard Rock Entertainment World (HREW) creï 2.176 llocs de treball en cinc anys, tal com ha anunciat el futur operador del complex turístic de Vila-seca i Salou (Tarragonès), informa el sindicat.

El sindicat, que espera conèixer el projecte directament i no a través dels mitjans de comunicació, creu que les dades de creació de llocs de treball proporcionats pels inversors als mitjans són "poc rigorosos" i confien que, almenys, siguin estables, de qualitat i subjectes als convenis de referència.

A més de qüestionar la capacitat de generar ocupació de Hard Rorck Enterntainment, el sindicat també aposta per tornar a incrementar els impostos al joc, que ja es van rebaixar per captar els inversors.

CCOO esgrimeix que aquesta rebaixa és "injusta" perquè es deixarà d'ingressar diners i que donar crèdit als jugadors incrementa malalties com la ludopatia.
El sindicat també aposta per un canvi de model productiu del sector turístic, que sigui sostenible des del punt de vista econòmic, social i del medi ambient.
En aquest sentit, a CCOO també el preocupa que no hi ha cap pla de mobilitat associat al projecte, malgrat la seva magnitud.

Comentarios
Multimedia Diari