Cambrils aprova un document en defensa del manteniment de totes les línies de P3

El Ple del Centre Escolar Municipal aprova un text en defensa del manteniment de les 15 línies existents i la reducció a 20 alumnes de les ràtios a les aules.

06 junio 2017 16:07 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Consell Escolar Municipal (CEM) de Cambrils ha aprovat recentment una moció en defensa del manteniment de dues línies de P3 que la Generalitat suprimirà el mes de setembre.

Va ser un punt sobrevingut de l’ordre del dia i recollia la proposta en defensa del manteniment de les 15 línies de P3 existents al municipi pel curs 2017/2018 i la reducció de les ràtios a les escoles fins als 20 alumnes per evitar-ne el tancament de les dues que es té previst: al Marinada i al Joan Ardèvol.

El procés de preinscripció per al proper curs es va obrir el passat mes de març amb una oferta de 15 línies dels diferents centres del municipi i amb una ràtio fixada per la conselleria d’Ensenyament de fins a 25 alumnes per aula.

El Govern de l’Ajuntament de Cambrils ha manifestat la seva disconformitat en relació a la ràtio de 25 alumnes en les diferents reunions mantingudes amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat, un cop finalitzat el procés de preinscripció, amb un total de 300 alumnes preinscrits, va anunciar el tancament d’una segona línia a l’escola Marinada i una segona línia a l’Escola Joan Ardèvol, ja que no han arribat a completar la primera de cada centre.

El ple de l’Ajuntament de Cambrils, en la darrera sessió del 30 de maig, va aprovar per unanimitat una moció en defensa de les línies de P3 dels centres educatius de Cambrils.

El text presentat al Ple del Consell Escolar Municipal introduïa modificacions respecte la moció aprovada pel Ple de l’Ajuntament de Cambrils, tot denunciant les característiques dels concerts educatius, sent motiu de debat durant la sessió.

El CEM va sotmetre a votació el manifest que va ser aprovat per majoria, davant la impossibilitat de trobar una redacció consensuada. Es va acordar que, tan el manifest com els acords presos, s’elevarien a la conselleria d’Ensenyament.

Comentarios
Multimedia Diari