Cambrils celebra el 60è Homenatge a la Vellesa

El pavelló municipal va ser l'escenari que va reunir a prop de 800 avis i àvies de la ciutat.

09 junio 2017 13:22 | Actualizado a 09 junio 2017 16:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El 60è Homenatge a la Vellesa va omplir aquesta setmana el pavelló municipal d’homenatjats i acompanyants. L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle i un gran nombre de voluntaris organitzaren amb l’Ajuntament de Cambrils un dels actes més tradicionals i emotius de la Fira Multisectorial.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va felicitar els avis homenatjats destacant el paper d’aquests en la nostra societat i va agrair la tasca feta per l’organització “gràcies al gran nombre de voluntaris que s’aconsegueix mobilitzar, hem pogut arribat a la 60a edició de l’Homenatge a la Vellesa”.

En motiu dels 60 anys de la festa de la vellesa a la vila marinera es va recuperar la tradicional fotografia de record a tots els assistents. Aquest any el nombre de participants ha augmentat respecte anteriors edicions. Fonts de l'organització van xifrar en unes 800 persones.

Els actes de celebració de la festa van tenir lloc al pavelló municipal amb un concert de benvinguda, a càrrec de la Cobla Mirantfont de la Fatarella, parlaments i dinar de germanor entre tots els presents. 

Comentarios
Multimedia Diari