Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils celebra el 60è Homenatge a la Vellesa

El pavelló municipal va ser l'escenari que va reunir a prop de 800 avis i àvies de la ciutat.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El pavelló municipal va aplegar a centenars d'avis i àvies a Cambrils.

El pavelló municipal va aplegar a centenars d'avis i àvies a Cambrils.

El 60è Homenatge a la Vellesa va omplir aquesta setmana el pavelló municipal d’homenatjats i acompanyants. L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle i un gran nombre de voluntaris organitzaren amb l’Ajuntament de Cambrils un dels actes més tradicionals i emotius de la Fira Multisectorial.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va felicitar els avis homenatjats destacant el paper d’aquests en la nostra societat i va agrair la tasca feta per l’organització “gràcies al gran nombre de voluntaris que s’aconsegueix mobilitzar, hem pogut arribat a la 60a edició de l’Homenatge a la Vellesa”.

Cambrils-vellesa
L'alcaldessa tallant el pastís
en aquesta 60 edició
de l'homenatge a la vellesa

En motiu dels 60 anys de la festa de la vellesa a la vila marinera es va recuperar la tradicional fotografia de record a tots els assistents. Aquest any el nombre de participants ha augmentat respecte anteriors edicions. Fonts de l'organització van xifrar en unes 800 persones.

Els actes de celebració de la festa van tenir lloc al pavelló municipal amb un concert de benvinguda, a càrrec de la Cobla Mirantfont de la Fatarella, parlaments i dinar de germanor entre tots els presents. 

Temas

Comentarios

Lea También