Cambrils corre contra la violència masclista

La primera Cursa de les Dones es durà a terme el proper 25 de novembre al Passeig de les Palmeres

12 noviembre 2018 19:17 | Actualizado a 15 noviembre 2018 11:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La regidoria de Polítiques d’Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Cambrils i Naturetime han organitzat la primera Cursa de les Dones de Cambrils, que es portarà a terme el dia 25 de novembre al passeig de les Palmeres amb els lemes #NomésSIésSI  i #Respecta'm.

Hi haurà un circuit de 5 quilòmetres per cursa i caminada vora el mar adreçat íntegrament a dones i, posteriorment, una caminada de 2,5 quilòmetres oberta a totes les famílies i acompanyants. La previsió és que més de 400 esportistes participin en aquesta marea lila per sensibilitzar a la societat.

El regidor d'Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics, Josep Maria Vallès, ha afirmat que és un plaer per Cambrils comptar amb un esdeveniment d’aquestes característiques. “Continuem treballant perquè Cambrils sigui un referent en el món de l’esport i la igualtat i esperem que la cursa sigui un èxit i que els propers anys ens puguem tornar a retrobar”, ha afirmat el regidor.

La cursa s’emmarca dins les segones Jornades per als Bons Tractes, impulsades pel Consell municipal de Dones i l’Àrea de Polítiques d’Igualtat, que organitzen transversalment diferents àrees de l’Ajuntament al voltant de la commemoració del Dia 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eradicació de la violència contra les Dones.

La Cursa de les Dones arriba en un final d’any carregat d’actes i esdeveniments esportius. El 2013 Cambrils va aconseguir el Certificat en Destinació de Turisme Esportiu, segell de qualitat emès per la Generalitat de Catalunya. Des de llavors, l’Ajuntament treballa de manera determinada en la potenciació dels esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme. Enguany la Cursa de les Dones s’afegeix al calendari amb l’objectiu de sensibilitzar i dotar d'eines a la ciutadania per tal de construir-nos i relacionar-nos únicament des dels bons tractes.

A banda, la cursa tindrà una vessant solidària a través del Dorsal 0 a favor de l'Associació Salut i Cames per lluitar contra el Càncer Infantil dins els projectes de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

 

Comentarios
Multimedia Diari