Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils demana als veïns documents relacionats amb l'1-O

L’Ajuntament demana a les persones que tinguin imatges o vídeos que les cedeixin per fer un arxiu d'aquella jornada.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Concentració a la plaça de l'Ajuntament del passat 3 d'octubre. FOTO: Cristina Sierra

Concentració a la plaça de l'Ajuntament del passat 3 d'octubre. FOTO: Cristina Sierra

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils s’adhereix a la campanya “Arxivem el moment” promoguda per l’Associació d’Arxivers de Catalunya que té per objecte documentar i preservar evidències sobre el moviment social i polític que està suposant el Referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

L’objectiu d’aquesta campanya és que els ciutadans aportin documentació textual i gràfica dels actes relacionats amb els referèndum de l’1 d’octubre i posteriors esdeveniments.

Des de l’Arxiu Municipal es demana que cada document que rebin, ja siguin textos fotografies o vídeos, vagin acompanyades del nom de l’autor, del lloc dels fets i d’una cessió d’ús.

Cambrils
Cartell de la campanya.

Per tal de poder verificar i contrastar el material recollit, es demana als ciutadans que incloguin dades concretes dels fets descrits als documents, com ara la data, el lloc, l’hora i la descripció del fets a què es fa referència. Els documents es poden presentar en qualsevol suport físic que serà retornat al propietari una vegada descarregats els documents.

Les aportacions es poden fer presencialment a l’Arxiu Municipal, la Biblioteca Pública i el Museu d’Història de Cambrils (seu del Molí de les Tres Eres). També es poden enviar els documents per correu electrònic a l’adreça arxiu@cambrils.cat o mitjançant el sistema WeTransfer. Els documents cedits restaran conservats a l’Arxiu Municipal de Cambrils.

S’ha previst la possibilitat de realitzar donacions anònimes, atès que es tenen en compte les restriccions habituals per motius de seguretat i confidencialitat, tant des del punt de vista tècnic com jurídic.

Temas

Comentarios

Lea También