Cambrils et fa jugar

Es posa en marxa una gimcana digital per la ciutat de la mà del Patronat de Turisme amb la col·laboració del Departament de Cultura 

30 marzo 2021 21:10 | Actualizado a 31 marzo 2021 12:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa una gimcana digital amb la col·laboració del Departament de Cultura. La proposta és una experiència turística innovadora adreçada a les famílies amb un relat propi. Es tracta d'un joc digital de pistes, molt divertit i original, per gaudir i redescobrir Cambrils de forma particular. No es necessita guia, es pot fer en qualsevol dia i hora, amb les amistats i la família, i està molt orientada a la canalla.  

La narrativa està inspirada en la relació entre vilers i mariners cambrilencs, i la història s’inicia quan un vailet obre per casualitat un bagul oblidat a Cambrils i a dins hi troba una carta que explica que els seus avantpassats van robar un tresor a uns pirates. 

Si els participants de la gimcana volen saber si realment la història del tresor és veritat, hauran de seguir unes pistes i resoldre uns enigmes. 

Un cop escanejat el codi, ja sigui a través de la web de Turisme de Cambrils www.cambrils-turisme.com  o amb la lectura d’uns codis QR, es podrà escollir l’opció  de l’idioma amb el que es vol seguir la gimcana (català castellà, anglès o francès) i començar a jugar.  

El recorregut conté 15 enigmes accessibles amb el mòbil i amb un suport web, que s'han de resoldre caminant pel barri mariner, des d’on s’inicia el joc, i pel barri de la vila. El temps que es preveu per resoldre totes les pistes és d’un màxim de dues hores. 

Al finalitzar la gimcana els concursants obtindran un premi que hauran de recollir a l'Oficina de Turisme, que consta d’entrades gratuïtes per al Parc Samà i per al Trenet Turístic, a més d’un Diploma en l’idioma amb el que s’hagi fet la gimcana, en format pergamí, que felicita als nens i nenes per la seva troballa.  

La regidora de Turisme, Marta Borràs, assenyala que estan molt satisfets per la feina realitzada tant des del Patronat de Turisme com per part del Departament de Cultura. “Esperem que les famílies que visitin Cambrils s’ho passin molt bé jugan, i puguin aprendre encara més coses sobre la història del municipi”, ha afirmat la regidora. 

Què, t’apuntes a trobar el tresor amagat?    

Comentarios
Multimedia Diari