Cambrils ha de retornar una subvenció a la Generalitat 1,2 milions d'euros

Són diners que el Govern va donar a l'Ajuntament pel Teatre Auditori que segueix inacabat. El PP ha denunciat el fet i demana la dimissió de l'alcaldessa Camí Mendoza

21 mayo 2019 12:23 | Actualizado a 22 mayo 2019 14:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Cambrils, David Chatelain, ha demanat aquest dimarts “la dimissió de Camí Mendoza per ocultar a la ciutadania que s’han de retornar 1,2 milions d’euros a la Generalitat de la subvenció del Teatre Auditori de l’any 2005”.

Chatelain ha afirmat que “els cambrilencs no podem confirar en qui ens amaga una informació d’aquesta rellevància de manera deliberada. Exigim explicacions públiques d’aquests fets”.

El cap de llista del PP ha recordat que “la notícia publicada avui no ens agafa per sorpresa, ja que en els darrers plenaris, el més recent el de pressupostos, hem estat advertint de que aquesta resolució arribaria tard o d’hora, però no ens podíem imaginar que aquesta informació s’amagaria als cambrilencs”.

David Chatelain ha lamentat “la manera d’actuar de l’alcaldessa, Camí Mendoza, i el regidor de Cultura, Lluís Abella, que eren coneixedors d’aquesta resolució des de fa molt de temps, ja que el 155 va aturar el procediment en el seu dia, i que ni un ni l’altre hagin facilitat aquesta informació a la resta de grups del consistori”.

candidat popular ha destacat que “l’ocultament ha estat doble per part de Mendoza. Primer, no reconèixer que la Generalitat demanaria el retorn d’aquesta subvenció. I en segon lloc, amagar la resolució definitiva perquè arriba en un mal moment per l’alcaldessa en plena campanya electoral”.

Comentarios
Multimedia Diari