Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils homenatja a una  treballadora que s’ha jubilat

Glòria Vilar ha treballat al consistori cambrilenc durant més de 32 anys

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de familia amb l'homenatjada a la sala de plens de Cambrils.

Foto de familia amb l'homenatjada a la sala de plens de Cambrils.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha presidit aquest dilluns l’acte anual d’homenatge als treballadors i treballadores jubilats. L’acte, que enguany s’ha dedicat a l’única treballadora que s’ha jubilat aquest 2017, ha comptat amb la presència de diversos regidors i regidores de consistori i companys i companyes de feina de l’homenatjada.

La protagonista ha estat Glòria Vilar, que es va jubilar el passat 28 de febrer després de treballar durant quasi 33 anys a l’Ajuntament de Cambrils. Vila va arribar a l’Ajuntament de Cambrils el 2 de maig del 1984, procedent de l’Ajuntament de Cornellà.

El seu primer lloc de treball va ser al servei d’aigües municipal, on es va encarregar de l’ordenació de les fitxes dels comptadors d’aigües, el sistema de tres còpies i la mecanització de la confecció dels padrons, amb la introducció de lectures.

Posteriorment, Vilar es va incorporar a l’equip del Casal Municipal de la Gent Gran. Des del primer dia d’obertura d’aquest centre n’ha estat una part molt important i ha ajudat a fer-lo créixer amb una gran implicació.

Els seus companys diuen la descriuen com una “crack”, una treballadora polivalent capaç de fer totes les tasques possibles del lloc de treball, així com tot tipus de manualitats, des de decoració de nines d’escaiola o restauració de fusta fins a classes d’informàtica.

L’alcaldessa ha agraït la seva tasca de servei a la ciutadania i li ha lliurat un obsequi. L’homenatjada també ha fet un parlament i ha llegit un poema escrit per ella mateixa.

Temas

Comentarios

Lea También