Cambrils i les Terres de l'Ebre es promocionen conjuntament

'Tarragona Sensations' torna a unir territoris com Cambrils, Tortosa, Miravet i el Pinellde Brai

19 mayo 2017 22:15 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Potenciar el turisme del territori a través d’una iniciativa que uneix l’administració pública i l’oferta privada de qualitat. Aquest és l’objectiu de l’aliança de promoció turística que uneix per segon any consecutiu els municipis de Cambrils, Tortosa, Miravet i el Pinell de Brai.

Sota el nom de ‘Tarragona Sensations’, aquestes localitats –en la seva majoria de les Terres de l’Ebre– promocionen els seus potencials a nivell cultural, gastronòmic i festiu. En total, s’han preparat 70.000 fulletons informatius que es repartiran a les Terres de l’Ebre i uns 30.000 que es distribuiran per primer cop a la zona de Peníscola. Els hotels, allotjaments rurals, càmpings i patronats turístics de totes les localitats implicades en aquest projecte també tindran exemplars que estan dirigits a tots els visitants de la zona. És per aquesta raó que la informació està traduïda en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.

Iniciativa publicoprivada

Una de les característiques d’aquest projecte és la manera com l’administració pública (tant consistoris com la Generalitat de Catalunya) s’ha unit amb dues empreses privades punteres en el seu sector. D’aquesta manera, ‘Tarragona Sensations’ ofereix fins a un total de sis experiències diferents que tenen el mateix denominador comú: la qualitat, la promoció de la cultura i gastronomia i la localització de la major part de les activitats.

Així doncs, les Terres de l’Ebre es converteixen en l’aparador de la major part de les activitats que es donen a conèixer a través d’aquesta iniciativa. Concretament, ‘Tarragona Sensations’ aposta per visites a la Catedral del vi del Pinell de Brai o el Castell de Miravet, l’assistència de la Festa del Renaixement de Tortosa o gaudir de l’experiència que ofereix tant el restaurant Villa Retiro o l’empresa Musclarium.

Junts, més lluny

Durant la presentació del projecte, duta a terme ahir a la tarda a Cambrils, diferents representants locals de cada municipi van posar l’accent en la importància de fer territori a partir de la promoció dels productes i serveis que es poden trobar a la zona de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

D’aquesta manera, el projecte es consolida com una plataforma per donar a conèixer la zona de la Costa Daurada a les Terres de l’Ebre i viceversa, que beneficia totes les parts en qüestió de promoció de turisme de qualitat.

Comentarios
Multimedia Diari