Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils inverteix en la recollida de brossa

La nova flota està composta de 33 vehicles, 10 dels quals són per neteja viària i 12 per recollida de residus

Diari de Tarragona

Whatsapp
Dos operaris davant d'una escombradora que treballa pels carrers de Cambrils.

Dos operaris davant d'una escombradora que treballa pels carrers de Cambrils.

Cambrils ha presentat recentment el nou parc mòbil i els nous contenidors del servei de recollida de residus i neteja viària de Cambrils, que ha suposat una inversió de més de 6,3 milions d’euros.

La flota renovada es composa de 33 vehicles, 10 dels quals es destinen a neteja viària i 12 a recollida de residus.

A l’acte de presentació han acompanyat a l’alcaldessa, Camí Mendoza, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud; el regidor de serveis, Antonio Laguna, i el president de Secomsa, Joan Josep Garcia.

Concretament s’han presentat vehicles dels diferents tipus assignats al servei. Pel que fa  a la recollida, són camions recol·lectors compactadors de càrrega lateral, superior i industrial, a més d’un camió rentacontenidors i un altre portacontenidors amb grua.

Els vehicles de la neteja viària s’han presentat escombradores mecàniques, un camió cisterna i una fregadora, mentre que hi ha altres vehicles auxiliars com camions de caixa oberta i plataforma elevadora (incloent-hi un amb grua); camionetes de caixa oberta (incloent-hi 3 de basculants) i furgonetes per a inspeccionar el servei.

Pel que fa als contenidors, s’han presentat els nous models de contenidors aeris que substituiran els 1000 existents actualment per a les diferents fraccions dels residus (matèria orgànica, paper, vidre, envasos i resta). Són contenidors de càrrega lateral, que presenten una imatge més moderna i amable, amb doble boca i antibolcada.

D’aquesta manera s’han homogeneïtzat tots els models de contenidors, la qual cosa farà el servei de recollida de residus més ràpid i més silenciós. A més, la nova imatge dels contenidors generarà menys impacte visual a la via pública.

El nou servei es posarà en marxa la setmana vinent, quan es començaran a col·locar els nous contenidors i entraran en servei els nous vehicles.

Nova imatge del servei

La renovació de la flota de camions i dels contenidors aeris, també comporta un canvi en la imatge del servei, més actual i molt vinculada al municipi, ja que es basa en la “C” de Cambrils i les onades de la mar.

La C està composta per diferents elements identificatius del municipi, amb una composició creativa que farà buscar i descobrir als veïns aquest elements.

Temas

Comentarios

Lea También