Más de Costa

Cambrils ja ho té tot a punt per començar la Festa Major de la Immaculada

El Lliurament dels Premis Vila de Cambrils, l’encesa de l’enllumenat, el Seguici i la commemoració del Setge són alguns dels actes destacats

Diari de Tarragona

Whatsapp
D'esquerra a dreta: Cinta Ballesté, regidora de Cultura i Festes, Camí Mendoza, alcaldessa, l'artista Carles Rom i Marcel Aragonès, un dels seus col·laboradors. FOTO: Aj. Cambrils

D'esquerra a dreta: Cinta Ballesté, regidora de Cultura i Festes, Camí Mendoza, alcaldessa, l'artista Carles Rom i Marcel Aragonès, un dels seus col·laboradors. FOTO: Aj. Cambrils

Cambrils ja ho té tot a punt per començar la seva Festa Major més cultural. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, la regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté, i els artistes Carles Rom i Marcel Aragonès, han presentat avui el programa la Immaculada, que se celebrarà del 22 de novembre al 15 de desembre.

L’alcaldessa ha destacat la funció de cohesió social de la festa i ha convidat especialment a les persones que fa poc que viuen a Cambrils a participar en les activitats per acostar-se a la cultura més popular. La regidora de Cultura i Festes ha detallat els actes del programa, que enguany ha volgut donar protagonisme a les dones amb activitats com l’exposició FEMINAE de Silvia Alcalà o el Teatre de Festa Major.

Entre les novetats del programa, també hi ha la gala de presentació de l’esperat nou disc “Cambrils de Mar” del músic cambrilenc Carlos Rom, que tindrà lloc al Casal Parroquial el diumenge 1 de desembre. L’artista ha recopilat lletres d'històries, contes, dites i costums mariners amb la participació d’una seixantena de persones. Un dels col·laboradors és Marcel Aragonès, que s’ha encarregat autor de la pintura i la maquetació del llibret del treball discogràfic.

D’altra banda, aprofitant l’última Festa Major de l’any, el 14 de desembre hi haurà una jornada de portes obertes i l’acte d’inauguració oficial de Ràdio Cambrils, que va reemprendre les emissions el passat mes de maig.

A la programació no hi faltaran els actes més tradicionals, com el lliurament de Premis de narrativa i poesia Vila de Cambrils, l’encesa de l’enllumenat de Nadal, el lliurament de les Distincions Honorífiques, la processó de la Immaculada, l’acte institucional de commemoració del Setge a càrrec de la directora del Museu d’Història, Margarida Sala i Albareda i el concert de Nadal de la Coral Verge del Camí. A més, hi haurà una nova edició de Talles Oberts, les activitats incloses a les Jornades dels Bons Tractes, Concerts del Cicle de la Cripta de l’Ermita, del Festival Accents i de la XI Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils, el gran concert solidari de la Marató de TV3, exposicions i activitats organitzades per la biblioteca municipal.

Temas

Comentarios

Lea También