Cambrils lliura els Premis d’Excel·lència als millors expedients acadèmics

Guillem Álvarez de l’Institut Mar de la Frau i Ariadna Domingo de l’Escola d’Hoteleria i Turisme han obtingut les notes més altes del curs 2016-2017

29 julio 2017 17:26 | Actualizado a 29 julio 2017 17:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Cambrils ha lliurat els Premis d’Excel·lència i els reconeixements als vuit alumnes que han aconseguit els millors expedients acadèmics de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior del curs 2016-2017.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cambrils, Alejandro Garcia, i el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella.

Tots tres van destacar valors com la constància, la perseverança i l’esforç, van animar als i les alumnes a seguir treballant i van fer extensiva la felicitació al professorat i a les famílies.

Per una banda, el Premi d’Excel·lència al millor expedient acadèmic de Batxillerat ha estat per l’alumne Guillem Álvarez Pérez, de l’Institut La Mar de la Frau, que ha obtingut una nota final de 9.75.

Per l’altra, el Premi al millor expedient de Cicle Formatiu de Grau Superior se l’ha emportat Ariadna Domingo Senan, alumne del cicle Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme, que ha tret una nota curricular de 9,06.

Com es va iniciar ara fa dos anys, l’Ajuntament de Cambrils també ha volgut reconèixer l’esforç de vuit alumnes que també han obtingut uns resultats destacats.

Després dels guanyadors dels Premis d’Excel·lència, els estudiants de Batxillerat amb les millors notes han estat els alumnes de l’Institut Mar de la Frau Hugo Pérez Gil (9,45), Sandra Murillo Rosa (9,38), Marta Ribera Zabala (9,30) i Adrián Rigal Barrio (9,30).

Pel que fa als cicles superiors, les notes més altes han estat les de Judith Cuenca Martínez (9,02) del cicle Administració i Finances de l’Institut Ramon Berenguer IV, Jéssica Guillen Sebastián (8,68) i Sílvia Martínez Sánchez (8,56) del cicle de Gestió d’allotjaments Turístics de l’Escola d’Hoteleria i Turisme, i Gemma González Navarro (8,52) del cicle de Guia, informació i assistència turística de l’Institut d’Hoteleria i Turisme.

Comentarios
Multimedia Diari