Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils organitza un nou curs d’iniciació al voluntariat

La formació, totalment gratuïta, s’impartirà els dies 27 i 28 d’octubre al Centre Cívic Les Basses.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La formació s'impartirà el darrer divendres i dissabte d'aquest mes d'octubre.

La formació s'impartirà el darrer divendres i dissabte d'aquest mes d'octubre.

El Punt de Voluntariat de Cambrils i La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) impartiran un nou Curs d’Iniciació al Voluntariat al Centre Cívic les Basses de Cambrils els propers dies 27 i 28 d’octubre.

Aquesta formació, totalment gratuïta, està promoguda pel Punt de Voluntariat de Cambrils amb el suport del Departament d’Acció Cívica i Voluntariat de la Generalitat de Catalunya.

L’horari del curs serà divendres 27 de 16 a 20 hores i dissabte 28 de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores. Les inscripcions estaran obertes fins el dia 20 d’octubre. El formulari es pot descarregar des d’aquest enllaç.

Les persones interessades s’hi poden inscriure fins el dia 20 d’octubre

L’objectiu del curs és apropar la tasca voluntària a la ciutadania i generar un espai per a què les persones assistents comparteixin les seves experiències i inquietuds.

Cambrils
Xerrada als centres oberts sobre aquests cursos.

Les persones assistents aprendran el significat, el paper i el valor del voluntariat, coneixeran els elements bàsics que defineixen la persona i l’acció voluntària i obtindran informació i recursos pràctics per a orientar-se a l’hora d’escollir l’entitat on fer el voluntariat. Podeu consultar el programa complet de les sessions formatives aquí.

El curs serà impartit per la sociòloga i tècnica del Punt del Voluntariat de Cambrils, Maria Escoda.

Ara fa un any que es va fer el primer Curs d’Iniciació al Voluntariat a Cambrils i va ser tot un èxit. Les persones assistents van reconèixer que participar d’aquests espais els motivava a continuar amb la tasca voluntària perquè veien que el que feien estava ajudant a transformar la societat.

Tenint la bona acollida de la darrera edició, l’Ajuntament de Cambrils ha decidit tornar a subvencionar aquesta formació i així facilitar l’accés a totes les persones que hagin iniciat el voluntariat o que tinguin interès per incorporar-se com a voluntaris en una entitat.

Temas

Comentarios

Lea También