Cambrils publica todos los mensajes de duelo que dejaron en el sitio de los atentados

Los 115 documentos recuperados pueden verse en una página web

17 agosto 2018 16:50 | Actualizado a 18 agosto 2018 07:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Cambrils ha publicat en una pagina web els 115 documents recuperats de l'espai de dol que, d'una manera espontània, la gent va crear al lloc de l'atemptat gihadista en aquella localitat tarragonina, la matinada del 18 d'agost de l'any passat. Segons ha informat el consistori tarragoní, la gent va anar dipositant tota mena d'objectes -espelmes, flors, ninots, roba, notes i dibuixos, entre d'altres- com a mostra de condol i de solidaritat amb les víctimes dels atemptats a Barcelona i a Cambrils.

Després de la neteja, inventari i descripció d'aquests materials, ara es publiquen a la pàgina web cambrils.cat/memorial-cambrils-18a/ per condemnar l'atemptat i mostrar el suport a les víctimes. Al mateix web es poden llegir els missatges dels llibres de condol i també recull fotografies de les diferents autoritats públiques que van visitar el municipi i de la resposta ciutadana al carrer.

Aquests documents es conserven a l'Arxiu Municipal de la localitat, després de la tasca de recuperar-los sota la coordinació del Museu d'Història de Cambrils, amb la col·laboració del personal de la brigada municipal i de l'empresa municipal de neteja. 

Comentarios
Multimedia Diari