Cambrils realitza una campanya informativa a bars i restaurants

Entre els dies 16, 17 i 24 s’han fet visites conjuntes a 57 establiments per vigilar el compliment de les mesures i resoldre dubtes

26 mayo 2020 21:20 | Actualizado a 27 mayo 2020 15:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Cambrils ha engegat una campanya informativa per bars i restaurants per garantir el compliment de la normativa, supervisar les mesures i ajudar a resoldre dubtes que puguin tenir els establiments sobre les diferents fases de desconfinament.

Diversos dispositius formats per Policia Local i tècnics dels serveis d’inspecció de Salut i Activitats ja han realitzat visites conjuntes a un total de 57 establiments de bars i restauració entre els dies 16, 17 i 24 de maig. A més, prèviament, des de l’inici de la fase 1 les patrulles de la Policia Local ja havien visitat diverses terrasses per comprovar la distància entre taules, les mesures preventives o els equips de protecció, entre altres.

Per poder donar aquest servei, un 80% de la plantilla de la Policia Local de Cambrils ha rebut formació específica sobre mesures de contenció de la Covid-19 en restaurants i bars, organitzada en dues sessions des del mateix Departament de Salut de l’Ajuntament.

L’objectiu és posar-se a disposició dels establiments perquè puguin complir els requisits obligatoris per obrir i quan calgui fer advertiments per preservar la salut de tothom.

Els establiments també tenen a la seva disposició un correu (activitats.salut.covid19@cambrils.org) i un telèfon per consultar qualsevol cosa relacionada amb la interpretació dels requisits establerts. Des del dia 11 de maig aquest servei transversal del Departament de Salut i el d’Activitats ja ha atès 62 consultes per correu i 13 per telèfon.

Comentarios
Multimedia Diari