Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils se suma a la lluita contra el càncer de mama

El crespó rosa està penjat a la façana de l’Ajuntament per visibilitzar l’impacte d’aquesta malaltia

Diari de Tarragona

Whatsapp
La façana de l'Ajuntament de Cambrils amb la pancarta al seu balcó principal.

La façana de l'Ajuntament de Cambrils amb la pancarta al seu balcó principal.

L’Ajuntament de Cambrils se suma un any més a la lluita contra el càncer de mama. Des d’aquest matí, coincidint amb el Dia Internacional de la malaltia, es pot veure a la façana de l’Ajuntament un crespó rosa, que seguirà penjat fins dijous que ve per tal de sensibilitzar a la població sobre l’impacte que té en la societat.

El càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones occidentals. A Espanya es diagnostiquen al voltant de 25.000 nous càncers de mama a l'any, (una de cada vuit dones tindrà càncer de mama al llarg de la seva vida) i és la primera causa de mortalitat per càncer en dones.

A Catalunya, la taxa de incidència és de 83,9 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la mitja a España es situa en 50,9 casos per cada 100.000 habitants.

El departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils col·labora amb campanyes de sensibilització amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) – Catalunya contra el càncer, que disposa d'una sèrie de serveis i programes per a l'atenció integral de les persones amb càncer de mama, proporcionant informació als/les malalts/es i familiars, donant suport i acompanyament (atenció psicològica i social, orientació mèdica, vídeos de cures estètiques) i invertint en recerca, l'única via que a llarg termini curarà el càncer de mama.

#sumatealrosa

Com cada any, l'AECC ha tret a la venda les ulleres roses per recaptar fons. Així mateix, l’associació també ven les polseres roses amb el sota el lema “Tu lucha es mi lucha”, buscant el compromís de tota la societat per transmetre tot el suport als i a les pacients i familiars que estan passant per un procés oncològic derivat d’un càncer de mama, alhora que recull fons per prestar atenció psicològica professional i gratuïta.

Les ulleres i les polseres es poden adquirir per 5€ i 3€ respectivament a través d'aquest de l’enllaç http://sumatealrosa.com o en qualsevol de les 52 seus provincials de l'AECC.

Temas

Comentarios

Lea También