Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils tria pubilles i hereu i a la 61a Fira Multisectorial

La doctora en Dret processal Elisabet Cerrato va ser l’encarregada de pronunciar el pregó al Casal Municipal

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les pubilles eleegides. Foto: Cedida

Les pubilles eleegides. Foto: Cedida

Cambrils ja té noves pubilles, damisel·les, hereu i fadrinets. L’elecció es va fer ahir diumenge en el marc de l’acte del pregó de la Fira Multisectorial, que també va servir per homenatjar a diverses empreses i entitats del municipi.

Entre les cinc candidates presentades, Mercè Canela Añon va ser escollida com a Pubilla, i Núria Martínez Tallada (Xiquets de Cambrils) i Andrea Camon Ajenjo com a damisel·les

En l’apartat infantil, Laia Julve Procas va ser proclamada Pubilla i Oleguer Capella Roca, Hereu. Les damisel·les infantils del 2018 són Irene Gómez Pasarrius, Elena Ramos Almagro, Nicole Iborra Martínez, Sara Querol Alzate, Judith Alonso Escolà, Llura Peralbo Fortuny, Noa Ruiz Rodriguez, Julia Duran González i Ingrid Higueras Piñol.

Els fadrinets són Liam Xing Garcia Muñoz, Arnau Auqué Amaya, Ivan Barriga Fuentes i Pol Miró Piñol.

La pregonera d’enguany va ser la cambrilenca Elisabet Cerrato, professora de Dret processal de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV des de l’any 2004 i premi extraordinari de doctorat per la URV.

Posteriorment, van prendre la paraula l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López.

A continuació, es va retre homenatge a quatre empreses i dues entitats. Les quatre empreses homenatjades per la seva llarga trajectòria l’Agència Vallès (51 anys), Cal Jesús (66 anys), Catester (52 anys), Vizcaíno Associats (52 anys).

Les entitats homenatjades van ser la Coral Verge del Camí pel seu 50è aniversari i l’Arjau Vela Llatina pel seu 20è aniversari.

Temas

Comentarios

Lea También