Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Campanya a Torredembarra per controlar el consum d’alcohol i drogues al volant

Coordinada entre la Policia Local i el Servei Català de Trànsit del 28 de febrer al 4 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Torredembarra

FOTO: Aj. Torredembarra

La Policia Local de Torredembarra, segons les directrius del Pla de Seguretat Viària i les instruccions específiques per a les Policies Locals de Catalunya, durà a terme una nova campanya institucional coordinada amb el Servei Català de Trànsit del 28 de febrer al 4 de març, per controlar el consum d’alcohol i drogues al volant.

La Policia Local establirà controls preventius en diferents punts del municipi i en diferents franges horàries. Amb aquesta i altres mesures, es pretén aconseguir un canvi cultural en la conducció, circulació i mobilitat dels ciutadans i les ciutadanes que ajudi a evitar l’incompliment d’aquestes normes bàsiques de trànsit i, conseqüentment, es redueixi la sinistralitat viària.

Cal recordar que conduir amb una taxa d’alcohol entre 0,25 i 0,60 és infracció administrativa i superior a 0,60 és un delicte amb la corresponent instrucció de diligències. Qualsevol d’aquestes infraccions comporta la retirada de 6 punt del carnet de conduir.

Temas

Comentarios