Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Campanya a Torredembarra sobre l’ús de dispositius de seguretat passiva

La Policial Local farà controls de la utilització dels següents elements: cinturó de seguretat, casc i els sistemes de retenció infantil (SRI).

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un agent de la Policia Local de Torredembarra. FOTO: Anna F.

Un agent de la Policia Local de Torredembarra. FOTO: Anna F.

Del 15 al 21 de gener es realitzarà una campanya d’àmbit territorial català orientada a l’ús dels dispositius de seguretat passiva en què també hi prendrà part la Policia Local de Torredembarra.

Aquesta campanya institucional en coordinació amb la resta de Policies Locals de Catalunya, Mossos d’Esquadra de Trànsit i el Servei Català del Trànsit, consistirà en el control exhaustiu de la utilització dels següents elements: cinturó de seguretat, casc i els sistemes de retenció infantil (SRI).

Aquesta campanya serveix per recordar i conscienciar els conductors i acompanyants de la importància d’utilitzar els sistemes de seguretat, tant en turismes com en ciclomotors i motocicletes, i conscienciar als pares de la importància de portar els nens correctament en les cadires de seguretat SRI.

Temas

Comentarios

Lea También