Campanya especial de donació de sang aquest proper dissabte a Torredembarra

Els horaris són de 10 a 14 hores i de 16.30 a 20.30 hores a les instal·lacions de la Fundació Pere Badia, al carrer del mateix nom

19 mayo 2017 15:34 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya organitza, amb el suport de la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra i la col·laboració de la Fundació Pere Badia, una campanya especial de donació de sang amb el lema “La teva sang diu coses. Comparteix-la”, que es durà a terme el pròxim 22 d’abril, de 10 h a 14 h i de 16.30 h a 20.30 h, a les instal·lacions de la Fundació (C/ Pere Badia, 2-4) i amb diverses activitats programades paral·lelament a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat.

Amb aquest nou eslògan i amb la participació de més de 60 comerços i entitats del municipi que col·laboren de forma altruista donant un obsequi a sortejar entre els donants que vinguin a donar sang durant la jornada, s’espera assolir un nou rècord de donants. En l’anterior campanya és va aconseguir una participació de més de 200 persones. Enguany l’objectiu és superar aquesta xifra.

Les activitats s’iniciaran a les 10 h amb tallers i mostra de Bike Trial a càrrec de Club Biketrial Costa Daurad, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat. A les 18 h, l’Associació Country la Torre realitzarà una mostra de Ball Country Line Dance.

Entre tots els donants de sang es faran diversos sortejos que inclouen des de pràctiques esportives, massatges, esmorzars, i molts altres obsequis. Així mateix se sortejaran 40 menús per a dues persones dels restaurants col·laboradors de la jornada.

També col·laboren en el refrigeri Cal Jan amb pastes, Tapes Roda amb una truita gegant i el Forns Ca la Felisa amb coques de recapte. El Club de Tennis oferirà una invitació per jugar a tennis o pàdel a totes aquelles persones que donin sang i el Gimnàs Apolo una entrada lliure.

Comentarios
Multimedia Diari