Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cantata especial a l'Auditori de l'Hospitalet de l'Infant

Els professors i alumnes de l'Escola de Música preparen aquest recital per commemorar el 35 aniversari.

Jordi Cabré

Whatsapp
Imatge de l'assaig realitzat el dissabte dia 3 de juny a l'Auditori.

Imatge de l'assaig realitzat el dissabte dia 3 de juny a l'Auditori.

Els 180 alumnes, entre 3 i 18 anys, i 16 professors que formen la família de l'Escola de Música de l'Hospitalet de l'Infant pujaran a l'escenari de l'Auditori aquest dissabte al migdia i a la tarda (12.30 i 17 hores) per posar en escena La cantata de la Il·lusió, composada per Víctor Ferragut amb textos de Joan Tiquat.

L'Escola ha programat dues sessions per motius d'aforament i per evitar que ningú es quedi sense poder-la veure.

Aquesta cantata, preparada per la commemoració del 35 aniversari del centre, hi participen totes les agrupacions instrumentals i vocals de l'escola.

Hi ha dues sessions: a les 12.30 i a les 17 hores. S'accedeix per invitació.

Les agrupacions instrumentals que tocaran seran: el grup de guitarres, el grup d'acordions, la bandeta i l'orquestra.

I les formacions vocals son: el Cor de Sensiblització, el Cor d'Iniciació, el Cor d'Elemental, el Cor Jove i els Adults.

Tota l'obra estarà dirigida pel professor de l'Escola de Música, Carles Martí, i tindrà una durada aproximada d'una hora. A la sessió del migdia està previst que hi assisteixi el compositor, Víctor Ferragut.

L'entrada és amb invitació i encara queden butaques disponibles. Qualsevol que ho desitgi es pot adreçar a l'escola mateix a recollir les invitacions a partir de les 12 del matí.

Temas

Comentarios

Lea También