Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cap de setmana de bona música a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Aquest vespre hi ha el concert d'Stefano Palatchi. Diumenge arriba l'Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El projecte de l’Orquestra de les Terres de l’Ebre (OSTE) neix d’una iniciativa a càrrec de diversos músics.

El projecte de l’Orquestra de les Terres de l’Ebre (OSTE) neix d’una iniciativa a càrrec de diversos músics.

Stefano Palatchi.Aquest vespre i diumenge dia 12, l’Auditori Josep Carreras acollirà dos concerts en el marc de la programació de la present temporada de tardor.

En primer lloc, avui a les 9 del vespre, tindrà lloc el concert d’Stefano Palatchi, guanyador d’un Latin Grammy i propietari d’una veu elegant i poderosa.

Palatchi, que ha desenvolupat la seva carrera artística en importants coliseus operístics, des del Liceu de la seva Barcelona natal fins a la Metropolitan Opera de Nova York, ha consolidat la seva reeixida carrera com a cantant d'òpera sobre una admirable vocació teatral, un timbre exquisit i les seves facultats expressives aplaudidesddStefano Palatchi.Stefano Palatchi.xStefano Palatchi.

Stefano Palatchi. FOTO: Toni Riera.

Va debutar fa tres dècades al Gran Teatre del Liceu, on ha participat a centenars de representacions i on és especialment estimat pel públic.

D’altra banda, el diumenge 12 de novembre a les 7 de la tarda tindrà lloc el concert de l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre, dirigida per Jordi Bonilla i amb Ivan Launes com a concertino.

El projecte de l’Orquestra de les Terres de l’Ebre (OSTE) neix d’una iniciativa a càrrec de diversos músics que es proposa com a finalitat crear un espai on reunir intèrprets professionals, estudiants i afeccionats dins d’una orquestra simfònica que dona cabuda a la necessitat de Música de les nostres terres; focalitzada en la interpretació del gran repertori, l’orquestra presenta les seccions de corda, vent i percussió completes.

L’actual producció ara presentada a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca és ja l’onzena que l’OSTE ha dut davant del públic, una incipient trajectòria basada en l’aspiració a portar a terme un treball rigorós que aporta un progrés i una satisfacció a cadascun del músics integrants.

Temas

Comentarios

Lea También