Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cáritas i Eluzai de Salou reben més de 350 quilos d’aliments solidaris

Les dues entitats d’ajuda social han rebut els aliments de mans de l’alcalde, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez

Diari de Tarragona

Whatsapp
Entrega aliments a Cáritas Salou.

Entrega aliments a Cáritas Salou.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, han lliurat la recaptació d’aliments aconseguida en el dia solidari del Parc Infantil de Nadal.

En total aconseguit amb les entrades supera els 350 quilos que s’han repartit a parts iguals entre Cáritas Salou i a l’Església Evangèlica de Salou.

Entrega aliments a l’Església Evangèlica de Salou.

L’alcalde i la regidora, han estat els encarregats de lliurar els aliments en les respectives seus de les entitats on han volgut agrair la tasca de suport als més desvalguts i l’ajuda que presten aquestes entitats socials a moltes persones del municipi de manera desinteressada.

D’aquesta manera l’ajuntament ha volgut aportar el seu granet de sorra en aquestes dates tan assenyalades tal com ja ho va fer en la paella solidaria.

Temas

Comentarios

Lea También