Carnaval a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Aquests actes començaran el divendres 1 de març amb el Carnaval infantil (batalla de confeti, cercavila i berenar amb l’actuació del grup Impacte)

27 febrero 2019 17:51 | Actualizado a 27 febrero 2019 17:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per celebrar el Carnestoltes a l'Hospitalet de l'Infant, la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes del poble han organitzat, amb la col·laboració de l'AMPA de l'Escola Mestral, dels Diables de l'Hospitalet de l'Infant i de la Banda de música municipal Clau de Vent, diversos actes adreçats a tots els públics.

Aquests actes començaran el divendres 1 de març amb el Carnaval infantil (batalla de confeti, cercavila i berenar amb l’actuació del grup IMPACTE) i seguiran el dissabte 2 de març, amb la rua, el sopar popular, els balls amb l’orquestra Centauro i l’entrega de premis.

El dimecres 6 de març per acomiadar la festa, tindrà lloc la tradicional incineració de la sardina, amb el velatori i la rua mortuòria prèvia de Sa Majestat Carnestoltes, amenitzada pel grup de teatre local Quo Vadis, el Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant i la Banda de Música Municipal Clau de Vent.

A Vandellòs, la festa també començarà abans, el dijous 28 de febrer amb la rua infantil pels carrers del poble i la posterior xocolatada popular. El divendres 1 de març, a mitjanit se celebrarà la Festa de Carnaval Jove al Pati el Taverna.

El plat fort del Carnaval de Vandellòs se servirà, però, el dissabte 2 de març, amb l'arribada del rei Carnestoltes i els seus versots satírics i la rua; i el sopar amb concurs de disfresses i el ball al pavelló, a càrrec del grup de versions “La Prole Band”. Tots els actes estan organitzats pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), l'Associació de Joves del poble i l'AMPA Vall de Llorers de l’Escola Valdelors, amb el patrocini de l’Ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari