Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Catalunya registra la millor ocupació hotelera en un mes d'agost

Tant en nombre de viatgers i pernoctacions es trenquen totes les xifres obtingudes des que comença la sèrie de l'INE

ACN

Whatsapp
Foto d'arxiu. FOTO: PERE FERRÉ

Foto d'arxiu. FOTO: PERE FERRÉ

ACN Madrid .- El nombre de viatgers que van passar per alguna recepció d'hotels de Catalunya el passat mes d'agost es va situar en 2.471.133 persones, el 4,47% més que a l'agost de l'any passat i la xifra més alta mai obtinguda en un mes des que comença la sèrie de l'Institut d'Estadística espanyol el 1999. El nombre de pernoctacions reservades per aquests clients van sumar 9.018.262 nits, cosa que suposa el 3,69% més que l'agost de l'any passat i per primer cop es superen els 9 milions de pernoctacions en un mes d'agost. Aquest nou rècord del turisme a Catalunya està impulsat tant pels residents a l'estat espanyol com pels estrangers, que en el dos casos obtenen xifres mai registrades.

Dels 2,5 milions de clients que van passar per alguna recepció d'algun hotel de Catalunya, 926.906 persones eren residents a l'estat espanyol, el 3,72% més que a l'agost de l'any passat. Per primer cop el nombre de clients espanyols que passen per la recepció d'un hotel en un mes d'agost supera les 900.000 persones.

En relació amb els clients estrangers, la xifra que es va registrar aquest mes d'agost es va situar en 1,544 milions, cosa que suposa el 4,93% més que a l'agost de l'any passat i registra el millor mes de la sèrie de l'Institut Nacional d'Estadística.

El nombre de pernoctacions contractades per aquest usuaris es va situar aquest agost en 9,018 nits, cosa que suposa el 3,69% més que a l'agost de l'any passat i la millor xifra mai aconseguida en un mes.

D'aquestes més de 9 milions contractades, 2.749.946 nits van ser contractades per persones residents a l'estat espanyol, el 2,32% més que a l'agost de l'any passat. Com les altres estadístiques, aquesta línia de pernoctacions contractades per residents espanyols és la més alta mai registrada.

Finalment, el nombre de nits contractades per estrangers a l'agost es va situar en 6.268.316 persones, el 4,3% més que a l'agost de l'any passat i també la xifra més alta que s'ha registrat mai en un mes.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También