Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cicle de concerts a la Roca Foradada de Torredembarra

La programació consta de sis actuacions entre l'1 de juliol i el 25 d'agost.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els concerts a la Roca Foradada és un dels actes culturals amb més ressó de l'estiu. Anna F.

Els concerts a la Roca Foradada és un dels actes culturals amb més ressó de l'estiu. Anna F.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta la novena edició del Cicle de Concerts Roca Foradada amb un programa que aplega sis actuacions entre l’1 de juliol i  el 25 d’agost.

Soul, funky, jazz, havaneres, nou folk, Nova Cançó, músiques del món, a un preu molt assequible: 5 € l’entrada, excepte el concert del 18 d’agost a Baix a Mar que és gratuït.

Torredembarra-música
Imatge de les primeres files d'un dels concerts de l'estiu passat a Torredembarra.

El cicle l’obre el grup Funkystep & The Sey Sisters amb un concert de soul i funky. La regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat que s’ha triat iniciar el festival amb força, programant aquest grup potent que va actuar fa dos anys amb públic que es va quedar sense entrades.

També ha explicat que s’ha dut a terme una tria molt acurada per a conformar la programació, tenint en compte no repetir estils en relació a l’any passat, excepte les havaneres de Port Bo que ja han esdevingut un clàssic del festival.

torredembarra-musica
Cartell de la temporada.

Quatre dels sis concerts tenen lloc al Roquer, un a la plaça d’Antoni Roig i Copons de Baix a Mar i un altre a la plaça de l’Església de Clarà.

Per segon any, el recinte principal d’actuació serà la cova coneguda amb el nom del Pet d’Ovella, just al costat de la coneguda amb el nom de la Roca Foradada.

Cal recordar que el canvi es va produir per garantir un espai més ampli i adequat, però sense perdre l’encant i l’entorn de gran bellesa del Roquer. 

Els Concerts de la Roca Foradada, que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra, compten amb el suport de Repsol, de Port Torredembarra, de la Diputació de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Programació:

  • Dissabte 1 de juliol, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, concert de soul i funky amb Funkystep & The Sey Sisters. Entrada 5 €.
  • Dijous 13 de juliol, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, concert de jazz amb Susana Sheiman Sextet. Entrada 5 €.
  • Divendres 21 de juliol, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, concert d’havaneres amb Port Bo. Entrada 5 €.
  • Dissabte 12 d’agost, a les 22.30 h, a la plaça de l’Església de Clarà, concert de nou folk amb Formiga and Cigale. 5 €.
  • Divendres 18 d’agost, a les 22.30 h, a la plaça d’Antoni Roig (Baix a Mar), concert amb The Joan Reig & Refugi – Viatge a Ítaca (Homenatge a la Nova Cançó). Actuació gratuïta.
  • Divendres 25 d’agost, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, concert amb Breu (Músiques del Món). Entrada 5 €.

Venda d’entrades a la Regidoria de Cultura (C/ Capella, 6. De dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. Telèfon. 977 64 38 88) i a la Regidoria de Turisme (Pg. Rafel Campalans, 10. De dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 18 h a 21 h. Tel. 977 644 580. I una hora abans a taquilla. 

Temas

Comentarios

Lea También