Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ciclisme, excursió i caminada per obrir les festes a Salou

Els actes del cap de setmana han reunit a desenes de persones en les activitats relacionades amb la celebració del 30 d'Octubre.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotografia de grup de la festa de la bicicleta de Salou.

Fotografia de grup de la festa de la bicicleta de Salou.

Una caminada popular, una excursió i una pedalada van encetar el mati de diumenge un dels actes més multitudinaris d'aquesta Festa Major del 30 d’Octubre a Salou.

Els tres ‘fronts’ van reunir fins a 200 persones -tot i el vent que bufava a primera hora- que van participar de manera conjunta en cada una de les disciplines: l'excursió popular organitzada pel Grup Excursionista de Salou; la bicicletada del club BTT Salou i la caminada popular que compta amb el suport del Centre d'Atenció Primària de Salou.

El grup d'atabaladors en ple recorregut.

Els tres grups van acabar reunint-se al passeig Jaume I cantonada amb el carrer Barcelona i van recórrer la distància fins a la plaça de la Pau de manera conjunta al so dels ritmes dels Atabaladors.

En aquest punt, on es va arribar al voltant de les 11.30 hores del migdia es van trobar petits i grans, els que anaven amb bicicleta; els que anaven amb patins i també caminant i van poder gaudir d’una botifarrada popular a la plaça de la Pau amenitzada per la batucada local.

La festa va acabar amb una botifarrada a la plaça de la Pau.

La festa continuarà amb d'altres activitats al llar dels propers dies fins arribar al dia 30 d’octubre, dia gran que commemora la Segregació de Salou.

Temas

Comentarios

Lea También