Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cine-fòrum organitzat per la URV a Vila-seca

Les pel·lícules, relacionades amb el medi ambient, són en versió original subtitulada

Diari de Tarragona

Whatsapp

La Facultat de Turisme i Geografia i el CRAI (Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació) del Campus Vila-seca de la URV, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, posen en marxa un cine fòrum obert al conjunt de la ciutadania.

Aquesta nova iniciativa neix d’un grup d’alumnes universitaris responsables del projecte CINE-FÒRUM ATLAS. Es tracta d’un cine fòrum sobre temàtiques relacionades amb la geografia i el medi ambient, que neix amb la voluntat d’oferir quinzenalment la visualització d’una pel·lícula en versió original subtitulada, que donarà pas a un debat respecte de les temàtiques proposades.

Aquest cine fòrum vol arribar tant als alumnes i membres de la comunitat universitària, com als estudiants de secundària dels instituts Vila-seca i Ramon Barbat Miracle, i al conjunt de la ciutadania. L’entrada és gratuïta i l’accés lliure i, a més, per gentilesa del CRAI, els assistents podran gaudir de la pel·lícula menjant crispetes.

La primera pel·lícula es projectarà aquest dijous 26 d’octubre, a les 18 h, a l’Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV (c. de Joanot Martorell, 15).

Es tracta de Before the flood (2016), de Fisher Stevens, que donarà pas a un debat posterior sobre l’escalfament global.

Temas

Comentarios

Lea También