Cine-fòrum organitzat per la URV a Vila-seca

Les pel·lícules, relacionades amb el medi ambient, són en versió original subtitulada

25 octubre 2017 18:27 | Actualizado a 25 octubre 2017 18:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Facultat de Turisme i Geografia i el CRAI (Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació) del Campus Vila-seca de la URV, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, posen en marxa un cine fòrum obert al conjunt de la ciutadania.

Aquesta nova iniciativa neix d’un grup d’alumnes universitaris responsables del projecte CINE-FÒRUM ATLAS. Es tracta d’un cine fòrum sobre temàtiques relacionades amb la geografia i el medi ambient, que neix amb la voluntat d’oferir quinzenalment la visualització d’una pel·lícula en versió original subtitulada, que donarà pas a un debat respecte de les temàtiques proposades.

Aquest cine fòrum vol arribar tant als alumnes i membres de la comunitat universitària, com als estudiants de secundària dels instituts Vila-seca i Ramon Barbat Miracle, i al conjunt de la ciutadania. L’entrada és gratuïta i l’accés lliure i, a més, per gentilesa del CRAI, els assistents podran gaudir de la pel·lícula menjant crispetes.

La primera pel·lícula es projectarà aquest dijous 26 d’octubre, a les 18 h, a l’Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV (c. de Joanot Martorell, 15).

Es tracta de Before the flood (2016), de Fisher Stevens, que donarà pas a un debat posterior sobre l’escalfament global.

Comentarios
Multimedia Diari