Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ciutadans de Cambrils impugna el decret d'alcaldia de suport a l'1-O

Per la seva part, el grup municipal de Salou sol·licita una junta extraordinària per conèixer la postura oficial de l'equip de govern respecte el referèndum.

Jordi Cabré

Whatsapp
La pancarta al carrer Barcelona de Salou. FOTO: DT

La pancarta al carrer Barcelona de Salou. FOTO: DT

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Cambrils, ha presentat un recurs d'impugnació al decret d'alcaldia signat per donar suport a les lleis separatistes aprovades pel Parlament de Catalunya.

El text que ha al·legat que l'acte administratiu de l'alcaldessa és conseqüència de 'diverses accions polítiques il·legals i suspeses per part del Tribunal Constitucional', i per tant 'sense vigència ni marc jurídic legal".

Cambrils-Ciutadans
Imanol Rico, portaveu de
C's a Cambrils.


El portaveu de la formació taronja a Cambrils, Imanol Rico, ha explicat que el seu grup ha adoptat aquesta mesura perquè té "el compromís de vetllar per un ajuntament que compleixi les lleis", i en aquest sentit ha destacat que "les corporacions locals "no seran còmplices d'un cop a la democràcia".

"Des de Ciutadans no es permetrà que l'alcaldessa faci un ús ideològic de la institució", ha manifestat l'edil de la formació taronja. Rico ha recordat també que "l'ajuntament representa a tots els ciutadans", i ha agregat que "el govern municipal no pot posar la ciutat al servei d'un projecte que pretén aixecar fronteres i enfrontar als catalans amb la resta dels espanyols".

Salou

Per la seva part, el Grup Municipal de Ciutadans (Cs) de Salou ha sol·licitat a l'alcaldia que convoqui una Junta de Portaveus extraordinària per “informar oficialment de la resposta que s'ha donat des del nostre Ajuntament a la petició per part del Govern de la Generalitat a la cessió d'espais públics per al referèndum il·legal de l'1 d'Octubre”, ha explicat la portaveu, Reyes Pino. La regidora ha recordat que “la il·legalitat ha estat confirmada pel Tribunal Constitucional”.

Salou-Ciutadans
Reyes Pino, portaveu
de Ciutadans a Salou.


La portaveu ha afirmat que “des de Ciutadans estarem molt pendents de qualsevol moviment que pugui incórrer en il·legalitat”, i ha confirmat que “ ja hem sol·licitat un aclariment sobre la pancarta penjada amb el lema ‘Referendum és Democràcia’ i sobre els permisos i itinerari de la Marxa de Torxes que sembla que es contempla com un acte cultural, amb la qual cosa no estem d'acord”.

Temas

Comentarios

Lea También