Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ciutadans de Torredembarra denúncia la pancarta 'Llibertat presos polítics'

La brigada municipal ha estat l'encarregada de col·locarla avui divendres

Diari de Tarragona

Whatsapp
La pancarta en una imatge cedida per Ciutadans. FOTO: DT

La pancarta en una imatge cedida per Ciutadans. FOTO: DT

El Grup Municipal de Ciutadans ha reaccionat als fets ocorreguts en el dia d’avui en que membres de la Brigada Municipal de Torredembarra, dels quals el regidor responsable és Valeriano Pino del PSC, han penjat de la façana de l’Ajuntament una pancarta on es llegeix el lema ‘Llibertat presos polítics’ i que atempta contra els principis d’ imparcialitat i neutralitat de l’Administració Pública.

Cs també ha fet arribar mitjançant registre d’entrada a l’Ajuntament una petició per sol·licitar així mateix la retirada de la pancarta, ja que aquesta no representa a la totalitat dels veïns del municipi i la majoria no es senten identificats.

En aquest sentit, com a primer partit de l’oposició, hem posat els fets en coneixement de la Subdelegació del Govern a Tarragona per a que adopti totes les mesures necessàries per tal de que l’Ajuntament compleixi amb la legalitat i la seva tasca de representació a tots els torrencs i torrenques.

Temas

Comentarios

Lea También