Ciutadans expulsa un dels seus regidors a Calafell

El partit no ha volgut explicar els motius que han dut la direcció a prendre aquesta decisió argumentant que el regidor havia "incomplert els seus deures estatutaris"

19 mayo 2017 21:49 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ciutadans ha expulsat de la formació un dels seus dos regidors de Calafell (Baix Penedès), Jesús Benedicto Calahorra, per "haver incomplert els seus deures estatutaris d'afiliat", informa el partit, que declina detallar els motius.

Ciutadans ha demanat a Benedicto que renunciï a la seva acta de regidor però, com no l'ha tornat, es dirigiran al consistori perquè el donin de baixa del seu grup municipal i passi al grup de no adscrits.

Benedicto ocupava el número dos en les llistes de Ciutadans a Calafell, però a "conseqüència de l'incompliment dels estatuts" del partit se li ha privat de la seva condició d'afiliat.

Malgrat estar en l'oposició, els dos regidors de Ciutadans defensaven l'estabilitat de l'equip de Govern municipal presidit per Ramon Ferré (PSC) en coalició amb UAM i el PP.

El consistori té 21 regidors i l'equip de Govern en suma deu, de manera que la baixa de Benedicto no afectarà l'estabilitat, segons l'alcalde. 

 

Comentarios
Multimedia Diari