Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ciutadans expulsa un dels seus regidors a Calafell

El partit no ha volgut explicar els motius que han dut la direcció a prendre aquesta decisió argumentant que el regidor havia "incomplert els seus deures estatutaris"

EFE

Whatsapp

Ciutadans ha expulsat de la formació un dels seus dos regidors de Calafell (Baix Penedès), Jesús Benedicto Calahorra, per "haver incomplert els seus deures estatutaris d'afiliat", informa el partit, que declina detallar els motius.

Ciutadans ha demanat a Benedicto que renunciï a la seva acta de regidor però, com no l'ha tornat, es dirigiran al consistori perquè el donin de baixa del seu grup municipal i passi al grup de no adscrits.

Benedicto ocupava el número dos en les llistes de Ciutadans a Calafell, però a "conseqüència de l'incompliment dels estatuts" del partit se li ha privat de la seva condició d'afiliat.

Malgrat estar en l'oposició, els dos regidors de Ciutadans defensaven l'estabilitat de l'equip de Govern municipal presidit per Ramon Ferré (PSC) en coalició amb UAM i el PP.

El consistori té 21 regidors i l'equip de Govern en suma deu, de manera que la baixa de Benedicto no afectarà l'estabilitat, segons l'alcalde. 

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También