Más de Costa

Costa TORREDEMBARRA

Clarà celebrarà Sant Sebastià aquest diumenge mantenint només la missa

L'hora de la celebració litúrgica és a les 11.15 hores a l'església de Baix a Mar

Diari de Tarragona

Whatsapp
El barride Clarà enguany es queda sense actes per culpa de la pandèmia. FOTO: Anna F. - Aj. Torredembarra

El barride Clarà enguany es queda sense actes per culpa de la pandèmia. FOTO: Anna F. - Aj. Torredembarra

El 20 de gener és Sant Sebastià, el patró del barri de Clarà de Torredembarra. L’actual situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 no permet l’organització dels actes festius que es duien a terme durant tot un cap de setmana.

Per aquest motiu, només es mantindrà l’Ofici i una actuació musical. La celebració de d’Ofici Solemne dedicat al patró de Clarà tindrà lloc el diumenge 17 de gener, a les 11.15 h, a l’església de Sant Joan (Baix a Mar). Les restriccions d’aforament per la Covid-19 fan inviable la celebració de la missa en la petita església de Clarà i les baixes temperatures d’aquests dies tampoc permeten fer la celebració a la plaça exterior.

Posteriorment, hi haurà música itinerant pels carrers del barri de Clarà, a càrrec de la Martingala Band, perquè els veïns i veïnes en puguin gaudir des de les seves cases. També s’ha previst il·luminar d’una manera especial l’edifici de l’església de Clarà de dissabte a dimecres vinent, per posar en valor aquest element del patrimoni arquitectònic del barri.

Temas

Comentarios

Lea También