Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cloenda del curs d'alfabetització a Creixell

Són 60 hores de català a les quals hi han assistit un total de 34 dones de nacionalitat marroquina de la localitat

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de família aquest matí de dimarts a la Biblioteca Municipal

Foto de família aquest matí de dimarts a la Biblioteca Municipal "Bibliocreixell" .

Avui dimarts dia 20, ha tingut lloc a la Biblioteca Municipal de Creixell "Bibliocreixell" l'acte de cloenda del curs d'alfabetització que porta per títol "LLETRES PER A TOTHOM".

Aquest curs s'ha realitzat amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, el Consell Comarcal del Tarragonès, l'Ajuntament de Creixell i el Fons Social Europeu-Unió Europea.

Es tracta d'un curs de català de 60 hores al qual hi han assistit un total de 34 dones de nacionalitat marroquina, totes elles residents a la localitat. Un 80% d'aquestes dones no estan alfabetitzades i totes elles han aprofitat el curs com a una oportunitat per aprendre a parlar i escriure en català.

Entrega dels diplomes del curs d'afabetització de Creixell.

Des de Bibliocreixell s'ha donat suport a aquest curs també per fomentar la participació d'aquest col-lectiu de dones marroquines de Creixell a altres activitats de la Biblioteca i també del municipi.

En total s'han lliurat 23 Diplomes d'aprofitament del curs i la resta certificats d'assistència per no haver computat el nombre d'hores exigit.

Les classes del curs les ha dut a terme la professora Assumpta Mañé de l'Associació de Professionals i Estudiosos en llengua i literatura catalanes (APELLC).

Les alumnes han estat molt motivades per aprendre i s'han mostrat molt interessades en continuar formant-se i aprendre el català.

A l'acte de cloenda hi ha assistit el Francesc Tarragona, director dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Treball, Afers Socials i Families de la Generalitat; Antonio López, del Consell Comarcal del Tarragonés; Pili Romero, primera tinent d'alcalde de l'ajuntament de Creixell; Francesc Sentís, regidor de cultura de l'ajuntament de Creixell; Maribel Pérez, directora de la Biblioteca Municipal de Creixell; i finalment, Sió Santaulària, de l'Unitat de Ciutadania i Cohesió del Consell Comarcal.

Temas

Comentarios

Lea También