Com voleu que sigui Castelló?

Aquest dissabte 25 de novembre està previst un taller participatiu a Vandellòs per definir el futur d'aquest poble deshabitat.

23 noviembre 2017 17:12 | Actualizado a 23 noviembre 2017 17:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació Masia de Castelló ha organitzat el segon taller participatiu titulat  “Com voleu que sigui Castelló?” per al proper dissabte, 25 de novembre, a les 19 hores,  a Ca la Torre de Vandellòs, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Aquest taller servirà per presentar i posar en comú les propostes que es van recollir en el primer taller participatiu sobre el futur de Castelló, que va tenir lloc el passat 28 d’octubre.

Com l’anterior, està adreçat als veïns d’aquest poble medieval del municipi, que va quedar deshabitat a mitjan del segle XX i que es va començar a recuperar l’any 1997, quan es va constituir l’Associació; i també als membres d’aquesta entitat local i a totes les persones que estiguin interessades a prendre-hi part.

La idea és que tots els participants debatin les propostes recollides sobre com s’hauria de tractar el nucli, l’espai públic i el seu entorn; quins usos s’hi podrien donar; què fer amb les cases cedides i no cedides a l’associació; quins equipaments i serveis serien necessaris per desenvolupar, etc.

Els resultats d’ambdós tallers participatius i el posterior informe que s’elaborarà servirà de base per redactar  en el futur un pla especial en què es defineixin els usos i les actuacions a realitzar en aquest poble.

L’elaboració d’aquest informe que, segons està previst, estarà enllestit el proper mes de gener, es durà a terme gràcies a un conveni de cooperació educativa signat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Comentarios
Multimedia Diari