Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Cultura

Comença 12a Trobada de Corals a Vila-seca

Aquest dissabte s'iniciarà la trobada, on es reuniran joves provinents de les escoles de música de Cambrils, Morell, Tarragona, Valls i Vila-Seca

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la trobada en 2015. Foto: Cedida

Imatge de la trobada en 2015. Foto: Cedida

Gairebé uns 180 alumnes d'escoles municipals de música i del Conservatori de Vila-seca es donaran cita el proper dissabte, dia 21 d'abril, a la 12a Trobada de Corals de Nivell Elemental que se celebrarà a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

A la Trobada, organitzada pel Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, es reuniran joves provinents de les escoles de música de Cambrils, del Morell, de Tarragona, la Robert Gerhard de Valls i el Conservatori de Vila-seca.

Aquest any totes les corals interpretaran conjuntament la cantata ‘La Clàudia Sol té un Do’ d’Antoni Miralpeix, amb text de Miquel Desclot. Durant el concert, també es comptarà amb la participació del grup de teatre juvenil de Vila-seca “El Galliner” que, dirigit per Robert Redón, interpretarà i representarà el text de la cantata.  

La trobada s'iniciarà a les 10 del matí, amb assajos individuals i conjunts, amb l'objectiu de preparar el concert que començarà a la 1 del migdia.

 

Temas

Comentarios

Lea También